Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Highlights of the month ...

Τέλος κι ο Γενάρης του 2008 , λοιπόν ..Με τα dvd του , τις μίζες , τις κηδείες και τις διαδοχές του αλλά και τα χιόνια και τις αλκυονίδες του και τις χειμωνιάτικες ομορφιές του..
Σκεφτόμουν σήμερα τι ξεχωριστό είδα , άκουσα , γεύτικα αυτές τις 31 ημέρες του Γενάρη και διαπίστωσα ότι είναι πολλά...Πάρτε μια ιδέα..

1) Η ξεχωριστή lemonpie που σερβίρεται στο πανέμορφο μαγαζάκι - ζαχαροπλαστείο στη Νέα Ερυθραία , all about lemon .. Μακράν the top of the list ... ( ίσως να συναγωνίζεται δυνατά με τη σοκολάτα υγείας με μαστίχα του Μastiha shop )

2) Η υπέροχη - και κάπως πιο έντονα αλκοολούχα - sangria , σε συνδυασμό με την ανεβαστική μουσική του Marabu , στην Πανόρμου ..

3) H πολύ καλή κωμωδία που ανεβάζεται στο Θέατρο του Ήλιου , με τίτλο ‘Ταξίδια με τη θεία μου‘ .. Απίστευτα μελετημένες ερμηνείες , πηγαίο χιούμορ και 4 ηθοποιοί που ερμηνεύουν 27 ρόλους ( !!!!! )

4) Oι υπέροχες σαλάτες του Ever Green στην Κοραή , σε συνδυασμό με τη θέση του ..μέσα στην καρδιά της πόλης , και τη ζωή να κινείται στους ρυθμούς της..

5) To Public στο Σύνταγμα .. Αυτό που πάντα μας έλειπε .. Μουσική , βιβλία , τεχνολογία ..τα πάντα έχει εκεί μέσα... Τρέξτε να το ανακαλύψετε..

6) Το χαμόγελο της Κατερίνας στο κυλικείο της σχολής , και ο απίστευτος espresso machiatto που για χάρη μου έμαθε να φτιάχνει...

7) Το cd "Aγρύπνια" του Θανάση , που θυμήθηκα μετά από καιρό και που πάντα διαπιστώνω πόσο πολύ μ’αρέσει...και το κρασί που συνήθως συνοδεύει την ακρόαση..

και πολλά πολλά άλλα...μικρά μικρά πραγματάκια που βάζουν αλατοπίπερο στις καθημερινές ρουτίνες και επαναλήψεις..Δοκιμάστε απ’όλα αυτά τουλάχιστον τη lemonpie και θα με θυμηθείτε...και ίσως το Φλεβάρη να έχω προτάσεις και για κάτι αλμυρό...